Tallers de Sombres

t6
Els autors de la 6a Temporada T6

La Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya esta dedicada als nous autors, cada temporada 6 joves autors teatrals son seleccionats per presentar els seus textos amb una companyia d’actors lleugerament prefixada, la Companyia T6 que compta amb la presencia de la preciosa Anna Moliner, Àngels Poch,

L’ultim espectacle d’aquesta temporada es “L’ombra al meu costat” de Marilia Samper, dirigit per ella mateixa. El text parla del sofriment d’una mare (una solida Cristina Plazas) quan la seva filla (la preciosa i alegre Anna Moliner) desapareix misteriosament, de la relació amb el seu marit (Àlex Casanovas) i les histories paralel·les d’Òscar Castellví i David Vert, que aporten solidesa i pes al muntage, i l’entranyable parella de vellets d’Oriol Genís i Àngels Poch, que porten frescura i transcendència a la peça. I per últim Albert Prat que ens recorda la fragilitat del ser humà enfront de les masses, i de com el bosc serveix per amagar-nos dels perills però també de com ens serveix per llençar-hi tot allò que volem amagar.

Destacar d’aquest muntatge les interpretacions del jove Òscar Castellví, que amb el seu personatge d’adolescent introvertit manté la tensió durant les dues hores que dura la peça. Angels Poch, torna fer de velleta, un registre que coneix i que coneixem sobradament, i que no sorprèn, però tampoc decepciona. En global l’autora explota molt bé els colors de cada personatge per fer d’aquest drama un bon viatge per l’espectador, i si en algun moment el text no us atrau prou sempre podreu pensar en la magnífica feina que han fet els tècnics del TNC amb una escenografia simple però efectiva, com demana la sala, i l’espectacle.

Es tot un honor podeu veure el treball que es fa als teatres del nostre país. Es molt encoratjador veure com hi ha professionals que posen la seva tècnica al servei d’una història. I t’adones que el TNC es a la vegada mostra i escola de moltes coses que passen davant i darrere del teló.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s