Una companyia de Teatre: La Cubana

Nascuda el 1980 i fundada per Jordi Milán i Vicki Peña La Cubana es una de les companyies amb nom propi, que al llarg de temps, han sabut crear allò que els experts en Màrqueting en diuen “marca”. Parlar de La Cubana es parlar de comèdia en majúscules, amb el seu propi estil i inconfusible humor porten 30 anys fent riure a grans i petits.

Amb l’ajuda de la televisió es van donar a conèixer al gran public. Avui en dia tothom recorda les Teresines, i aquest estil i humor han sabut perdurar i transformar-se segons el medi en el que es trobaven. Des del teatre ens han portat al món del cinema(Cegada de amor), a l’opera (Una nit d’opera), o fins i tot a la televisió (Mama quiero ser famoso) sempre trencant la quarta paret i involucrant al public fins a extrems de fer-los protagonistes de les seves històries.

Aquest dies encara els podem trobar al Teatre Tívoli Amb el seu últim espectacle “Campanades de Boda” en la que mantenen la seva ironia, la seva xarlataneria i els seus canvis frenètics de personatges, ja que en els espectacles Cubaneros sempre hi apareixen molts mes personatges que actors. I els poc entesos entren pensant que estant davant d’una companyia d’aficionats i en surten sabent que la professionalitat que han vist no es troba a tot arreu.

Lamentablement aquesta companyia te un ritme de treball que no tothom pot seguir i sembla que aquest pot ser l’últim espectacle que duguin als escenaris. Qui sap si algú altre prendrà el relleu i ens tornarà a iŀluminar com ho van fer fa temps grans noms de l’escena com Jose Corbacho i Santi Millàn.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s