A l’Agost a Girona: Fitag

A Girona, a part del Festival de Tardor “Temporada Alta” i la programació regular dels teatres de la ciutat –i de la comarca–, hi ha un festivalet per companyies amateurs. El FITAG, una aposta de la diputació de Girona que porta companyies amateurs gironines, catalanes, espanyoles i internacionals als mateixos escenaris que uns mesos mes tard ompliran els més professionals.

El FITAG, omplirà espais com el Teatre Municipal de Girona, o la Sala La Planeta, preparats de sobres per acollir espectacles, però també portarà diverses propostes a espais singular com el Pati de les Magnòlies de l’antic Hospital Santa Caterina, o el pati de la Casa de Cultura. Espais a l’aire lliure que demanen un tipus de teatre molt especific i uns actors molt ben preparats. Omplirà també els matins a espais singulars com el Museu del Cinema, o fins i tot, escenaris de les poblacions veïnes, i es que, cada edició tenia en compte la importància de les poblacions de menor població que es mereixen poder consumir teatre, de totes les qualitats disponibles. Enguany l’esforç pressupostari tan sols ha permès que siguin 5 poblacions gironines les que gaudeixin de la programació del FITAG.

Esperem que tan les companyies, com els municipis i els ciutadans gaudeixin de l’esforç que faràn a finals d’agost una bona selecció de companyies que, fidels a la seva passió, ens donaran un pessic del seu art bo, bonic i barat.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s