El Teatre del Canal

Si mireu al programa oficial del Festival Temporada Alta d’enguany, veureu que hi apareix un nou escenari. El Teatre del Canal. Ubicat a la Factoria Coma Cros de Salt, s’havia d’estrenar l’any passat amb el Coriolà de Rigola però per aquelles coses de les obres i les infraestructures no va ser possible.

El Teatre del Canal serà un teatre a mitges, ja que tan sols s’obrirà per acollir espectacles del Festival Temporada Alta i això es degut a diversos factors: Primer, la naturalesa del Canal, un centre de creació, no d’exhibició; segon, per la dificultat d’obrir una nova sala teatral en aquest context de crisis i retallades, i tercer, potser perquè ningú s’atreveix a augmentar l’oferta cultural quan es preveu que la demanada baixarà en picat.Si intenteu buscar la web d’aquesta sala, no la trobareu. Si intenteu saber-ne la programació només la trobareu al programa del Festival. Si intenteu saber-ne la ubicació, no la busque ja us la dic jo: c/ Sant Antoni, 1 de Salt. (pregunteu per la Coma Cros) Si sou una companyia de teatre que no troba sala que s’arrisqui a programar el vostre espectacle, envieu-hi les vostres propostes. Aquest any, 11 son les apostes internacionals que han preparat i que podrem veure per Temporada Alta i alguns altres teatres de la geografia catalana i potser de la Catalunya Nord, gràcies al lligams que s’estan establint recentment amb el teatre de l’Arxipèlag de Perpinyà.

Si bé el tema exhibició no serà el fort del centre, si que ho serà la creació i la producció. i amb la col·laboració de les Institucions Catalanes podrem redescobrir un espai que podria haver caigut en l’oblit.


Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s