Talent Argentí a Temporada Alta

Si una cosa se li ha d’agrair al Festival Temporada Alta, es que ens obri les finestres del món exterior. Cada any tenim l’oportunitat de veure un tastet de teatre europeu o internacional. Un dels preferits de la programació es el teatre argentí, l’any passat va ser Daniel Veronesse amb una versió de Txèkhov, aquest any l’obra, escrita a dues mans es diu Los Talentos i es representa a la Sala La Planeta tan sols aquest divendres, per després marxar cap a Vitoria.

L’obra, un dels grans èxits del panorama argentí parla de la realitat de tots els joves d’aquí i d’allà, amb la peculiaritat que els protagonistes del text escrit per Walter Jacob i  Agustín Mendilaharzu son grans erudits en mig d’una societat que no està disposada a acceptar la superioritat dels altres, encara que sigui en un cap que no els doti d’avantatge.

Narrat amb el ritme i la força típica argentina, dos joves que viuen enclaustrats en ells mateixos  s’adonen que no es tan fàcil encaixar en una societat quan les úniques armes de les que disposen per enfrontar-se al món exterior son el coneixement i l’estudi que practiquen amb devoció. Tot servit amb unes grans dosis d’humor que fan que les interpretacions milloren a cada gag o riallada del públic.

Una petita joia del festival que desmunta l’escenari tot just acabar la funció per visitar Vitoria l’endemà. Una jove companyia que recull ovacions i es passeja per mitja Europa de la mà de festivals arriscats, sales compromeses i públics entregats.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s