DELIRIUM.

La nau Ivanow acull artistes de tots els àmbits per ajudar-los a presentar el seu art. Les Arts escèniques son la seva especialitat. I encara que es troba en un barri molt poc glamurós ( el barri de la Sagrera -potes enlaire per les obres del AVE-) lluita incansablement per donar oportunitats a nous talents i a grans professionals desconeguts.

DELIRIUM, obra escrita i dirigida per Patty Santos, presenta la davallada als inferns de Marta, una adolescent que ha perdut al seu pare i no tan sols no pot refer la seva vida sinó que tampoc pot acceptar que la gent del seu voltant pugui refer-la amb tanta facilitat.

El text, que fluixeja en masses moments, presenta escenes costumbristes i massa previsibles que permeten a Marta (Mireia Guilella) presentar els seus sentiments amb un joc de llums que desfigura les expressions de la noia que tan sols necessita mirar directament al public per captivar la seva atenció amb una interpretació que per si sola ja fa que mereixi la pena la visita a la sala.

Lamentablement el viatge a la bogeria resta incomplet i mal acompanyat, tot i que en els moments de clímax les interpretacions del repartiment milloren notablement, la sensació es que es podria haver anat mes enllà; aprofundir mes en el declivi o fins i tot portar les situacions mes al límit, prescindint les les escenes de menjador.

Per sort, no soc de les persones que escriuen critiques per fer mal, sinó per tal de col·laborar en el procés creatiu de l’espectacle (que va molt més enllà de l’estrena). Un projecte que ha portat a la petita companyia Woyzeck Teatre des de l’acollidora i i entranyable sala Porta 4 a l’enorme i freda Nau Ivanow. Un repte rere un altre que fa créixer cadascun dels seus integrants, cadascuna de les persones que ha posat el seu granet de sorra a dins d’aquesta closca tancada que es el Teatre per aconseguir una perla que puc assegurar que s’ha vist brillar aquest dies a la Nau Ivanow.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s