Regal de Fires: Poesia

La Sala La Planeta, per la festa Major de Girona, Les Fires i Festes de Sant Narcís, ens regala Poesia. Si si, ho heu sentit bé. Ens RE-GA-LA. Totalment GRATIS i amb les portes obertes ens ofereix la XX Proposta de Poesia. Miquel Pairolí, Pere Calders, “Tisner” posaràn les paraules però també Agustí Bartra, Jordi LlavinaVinyet Panyella, Carles Duarte i molts més…

No es usual que els dies festes i disbauxes algú posi un espai a la reflexió i la senrenitta que demana la Poesia, pero es que la Sla planeta no es una sala usual, es una sala compromesa, independent i involucrada fins al moll de l’ós.

Enguany cal destacar dos instants imprescindibles d’aquest agenda que ens proposen. Una ve de les illes, més concretament de Formentera. Tothom coneix la musicalitat de la parla de les balaears, pero sumat a la poesia pot esser un regal per les orelles, i el cor. L’altre ens porta les traduccions de Salvador Oliva de Shakespeare interpretades per grans actors com son Bernet Quintana, Segi Mateu o Gemma Menguant.

Us deixo aqui l’agenda de recitals. No us en deixeu escapar cap. Podriem perdre el mòn de vista si la Poesia no ens fes tocar de peus a terra.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s