Nova Temporada, Noves programacions

S’acaba la 21ena edició del Festival Temporada Alta i tots els teatres de Girona presenten les seves propostes per captar l’atenció del Public, que atrets pel festival de Bitó Busquen més i millor Teatre.
Primer de tot cal oblidar-se del teatre internacional (Que és el que dóna fama i prestigi al Temporada Alta) ja se sap que aquest és un risc que pocs teatres s’aventuren a fer en les seves programacions habituals i més en  època de retallades.

Tot i així gaudirem d’una bona programació, El Teatre Municipal de Girona, estira del TNC dues propostes: La dona Vinguda del Futur i Trifulkes de la Katalana Tribu, recupera un dels èxits de La Perla29, la gent de la Biblioteca de Catalunya i el seu Cyrano de Bergerac de Pere Arquilluè tornara amb el seu Nas i els seus versos sublims. Podeu veure tota la programació d’aquest equipament públic aquí.

El Teatre de Bescanó també ha presentat Programació i cal destacar la Fabulosa Companyia EGOS Teatre amb el seu Rudigore o la Nissaga Maleïda que els va donar a conèixer faran estada al teatre de les pastanagues el 20 d’abril. La comèdia sorgida del Torneig de Dramatúrgia de l’any passat Red Pontiac també es troba entre les escollides i no serà l’única proposta que salta del Festival Temporada Alta a Bescanó. Temps de Quim Masferrer, Pájaru de Pere Hosta o Hotot, de Marcel Tomàs  son propostes que s’han vist aquest primer trimestre i es seguiran veien a les nostres contrades.

Passades les festes nadalenques es presentarà la Programació de la Sala La Planeta, però això es mereixerà una entrada a part en aquest mateix bloc.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s