CREEPS, aspirants a menjar-se el mòn.

El Teatre Tantaranta, situat  a tocar del Paral·lel, és una sala que ofereix teatre per a tots els públics, tot i que a algú nomès hi pensi per les produccions infantils, tenen una fantàstica programació per adults, arriscada i poc valorada.

https://i0.wp.com/ca.sabadell.cat/fitxes/xml/internet/agenda/documents/Creeps1.JPG

Després del breu, però intents Shopping&Fucking, el torn d’atrapar a l’espectador es de CREEPS un projecte finançat amb micromecenatge que posa damunt de l’escenari a tres aspirants a presentadora d’un programa de TV. I al voltant (o al damunt?) d’aquestres tres actrius ( Júlia Truyol, Yasmina Espelosín i Ann M. Perelló) hi ha la figura de l’Alex (Conchi Almeda) peça central del joc en que es veuran involucrades les aspirants.

Evitant les comparacions amb altres autors i gèneres, Lutz Hübner ha escrit un text més actual que mai, sobre els perills que suposa la recerca de feina i la vulnerabilitat a la que estem sotmesos quan la capacitat de donar feina cau en males mans. Però CREEPS tambè parla sobre la motxilla que duem sempre a sobre i on anem dipositem allò que no volem tenir al davant.

Pel que fa a les interpretacions, cal dir que les quatre actrius donen el 120% i la seva prescenia escenica está a l’altura de les circumstàncies. L’espectacle es una explosió d’energia constant, fins i tot quan s’agraïria una xic de calma i sosegament. Però ja se sap que a la vida real no hi ha mai ni un segons de descans. I més quan s’està lluitant per un lloc de treball.

Desitjem que la força de l’estrena no sigui victima del desgast, que aquest equip ompli cada dia el teatre i sobretot – ara més que mai – facin que els espectador d’avui vulguin ser espectadors el dia de demà.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s