Al teatre Municipal hi fan poc teatre

El Teatre Municipal de Girona, com tots els serveis que ofereix actualment l’administració pública passa per moments delicats. Les retallades que volen per l’aire en tots els ambits, empreses i presupostos també afecten aquesta emblemàtica sala que data del 1860, o això es el que es desprèn de la seva, podriem dir, humil programació.

Si bé aquest semestre hem pogut gaudir d’espectacles de renom com el Cyrano que ha triomfat a Barcelona o el musical del TNC La Dona Vinguda del Futur actualment sembla ser que s’acaba el curs i en ofereixen tres propostes que facilment podrien programar-se en espais més adecuats.

Una opera en versió concert (com si a Girona no tinguessim un auditori) i un concert organitzat pel festival Milestone Project (encara sort de l’inciativa) i finalment un espectacle de dansa que ja es va poder veure a la Sala La Planeta el passat octubre “Blanc” que segons sembla ha hagut de posposar una de les seves representacions.

S’acosta l’estiu i les sales municipals semblen anar recollint i abaixant les persianes,  i no serà fins a la presentació dels festivals com EsceNit o FITAG que tornarem a veure teatre…. al Teatre Municipal.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s