Vivint el Fringe d’Edinburgh. Dia 4

Es dissabte, i m’he llevat sense ganes d’anar al teatre. Pel carrer accepto totes els flyers que m’ofereixen, centenars potser, acabaran a les escombraries, tot i la impagable passió amb que les entreguen els seus portadors, normalment els mateixos intèrprets. A la majoria de flyers, hi ha enganxat les millors critiques que ha rebut l’espectacle, en un retall de paper grapat, les companyies anhelen captar millor l’atencio del public que viu desorientat enmig de tanta i tanta oferta.

L’oferta d’aquest festival va des del teatre mes clàssic a la comèdia Stand-up, tot i que aquesta ultima es la majoritària. Tots els còmics del país  son ara mateix al Fringe, es un honor i un repte per a tots ells fer-se un lloc en aquest festival. L’altre gran atractiu d’aquest festival (que no deixar de ser un OFF-festival, tot i el gran tamany que ha assolit) es el dels espectacles de carrer. Rememorant els antics joglars que recorrien el país amb el seu numeret, centenars de funambulistes, mags, cantants, còmics de tot tipus… reclamen el seu moment d’atencio a la Royal Mile i a molts altres racons mes, fent una marató d’espectacle pels carrer d’Edinmburgh que en caps de setmana com aquest pot arribar a col·lapsar el centre de la ciutat.

Tot i que m’hagues agradat veure quelcom mes espectacular que un home alliberant-se de les cadenes i de la camisa de força s’ha de reconèixer la capacitat d’entreteniment vocal que ofereixen aquest joglars del segle XXI que poden captar i mantenir l’antencio dels espectador creant una expectació igual o -moltes vegades- superior al repte a assolir davant de multitud.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s