Dades pèssimes sobre el consum i producció escènica, musical i audiovisual a l’Anuari de l’SGAE 2013

Terribles dades… segueix la caiguda…

aadpc

Anuari SGAE 2013

Ahir dilluns, 28 d’octubre, la Fundació SGAE va presentar a Madrid el seu “Anuari sobre les arts escèniques, musicals i audiovisuals” a Espanya.

Aquest Anuari presenta la informació perfectament analitzada en termes quantitatius i estructurals sobre els diferents sectors culturals: arts escèniques ( teatre, dansa i òpera ), música clàssica, música moderna, cinema, música gravada, televisió, vídeo, ràdio i noves tecnologies. Per a cada apartat, presenta un informe que analitza les principals dades d’aquests sectors, destacant els seus aspectes característics al llarg de l’any 2012 i aportant elements per a la comparació amb l’exercici del 2011 .
Per poder oferir aquesta anàlisi detallada, en l’Anuari s’inclouen dades específiques sobre múltiples característiques dels espectacles ( assistents, recaptació, preu de les entrades ), tractats de manera global i presentant, en alguns casos, classificacions significatives (pel · lícules més taquilleres, discos més venuts, produccions escèniques amb més públic, etcètera ) .

Segons les…

View original post 219 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s