Retorn a la infància. Manyac manyac.

Recordeu quan jugàvem al carrer, quan amb dues motxilles muntàvem una final de la Champions, o fèiem d’un arbre un castell? A la Sala La Planeta, dins del festival Temporada Alta Pere Puig i Pep Vila ens han retornat per uns instants aquelles aventures, a través d’un text del Dramaturg Francès Raymond Cousse “Enfatillages”

manyac1-reduida.jpg

Una aventura que ens portarà els moments més hilarants i els més mundans a través d’un actor, Pep Vila, que posa tota la seva experiència al servei d’una història, i d’un públic que difícilment recorden com veien el món quan eren petits. I ho fa a través d’inoblidables personatges que tots coneixem i retrata i detalla amb molts poc gestos, poques paraules però molt ben escollides, molt ben interpretades i molt ben traduïdes. El carnisser, l’agutzil,el mestre, el rector…

Hi ha un temor bastant generalitzat entre la gent que no té el costum o la valentia d’anar al teatre amb els monòlegs que no son de comèdia. El risc d’avorriment o d’incomprensió davant l’obra d’art que se’ns regala es una de les barreres que fins i tot  jo haig de saltar. Per aquest espectacle jo no tenia cap mena de por de saltar-la, el referents que tenia eren suficients per seure i gaudir. I espero i desitjo que moltes persones puguin veure i gaudir aquest espectacle properament, sigui on sigui, un regal aixi no es pot deixar sense obrir.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s