Quins valents aquests jovincells!

Hi havia una vegada una companyia de teatre –emergent, que no amateur– que veia que la cosa estava molt futuda, les portes dels teatres se’ls hi tancaven als morros i ningú els hi obria ni les finestres. Varen decidir sortir al carrer, allà on tot es barreja i fins i tot el teatre hi té un lloc. Allà fora es varen trobar pintors fent de grafiters, músics tocant al metro, escultures amagades als calaixos i ments plenes d’idees a punt d’explotar. També van veure metres i metres quadrats d’espai públic desaprofitat, gent perduda que feia de la seva rutina la seva presó i ajuntaments que perdien la vista – i la columna cervical- de tant mirar els números.

Si, la solució era allà; nomes era qüestió d’ajuntar les dues peces del trencaclosques que tenien al davant. I així va néixer MECÒNIUM Trobada de joves artistes.

meconium-logo

De cop, la mare que tenia un fill a l’estranger va recordar que bé pintava el seu nen quan era petit, l’immigrant va poder recordar les danses que ballaven al seu país milers de kilòmetres enllà,  l’avi rondinaire va descobrir que amb un esprai de pintura també es podia fer art, el policia municipal va descobrir que fa molt poc temps les normes de la societat eren unes altres, el paleta a l’atur va veure que una simple pedra et pot fascinar i els adolescents fugitius de l’escola varen descobrir que no tot el cinema costa nou euros.

Meconium, art, artistes

El divendres passat va passar una cosa molt gran, però no patiu, perquè no us ho heu perdut, encara ho podeu trobar, molt més aprop del que us penseu. Potser el veí de sota casa es escultor, potser la noia de la cafeteria es actriu, potser aquells gargots que hi ha a la paret son un esbós, potser els teus llençols son la pantalla des d’on s’entra al món de l’ART.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s