Nova Temporada Teatral a Girona

S’acaba el Festival Temporada Alta i comença el que molta gent creu que es un desert  teatral a Girona i Salt. Rés més lluny de la realitat. Tant el Teatre Municipal de Girona, com el Teatre de Salt, l’Auditori i la Sala La Planeta presenten aquests dies la seva proposta artística per tal d’omplir de cultura la ciutat.

La Sala La Planeta de Girona en els seu afany de servei a la ciutadania en porta un munt de propostes entre les quals hi trobem fins a sis estrenes. Si em permeteu, la meva selecció personal passa pels següents espectacles:

  1. Manyac Manyac. Estrenat aquesta tardor al Festival Temporada Alta, ha posat de relleu que no tot son nous dramaturgs i gent jove. Pere Puig i Pep Vila ens porten aquest dificilíssim text de Raymond Cousse fet paraula, joc, inocència i docilitat. 25,26 i 27 d’abril.
  2. Solfatara. Després d’haver recorregut mig món (Birgmingham, Londres, Edinburgh, Kosovo, Sarajevo…) torna Catalunya aquesta jove companyia que amb el seu espectacle ens parla del monstre que tots portem dins. 22 i 23 de març.
  3. Himmelweg (camí del cel). Les sales petites son les que més arrisquen i si bé tothom coneix l’èxit de les 40 localitats de la Sala Flyhard, aquesta obra sortida de la sala de les 50 localitats –la Sala Atrium– No us deixarà indiferents per ser una de les mes arriscades i necessàries, portant el segell de Juan Mayorga (Premi Nacional de Literatura dramàtica) i el relat dels camps d’extermini Nazi. 7 i 8 de març.
  4. Història dels boscos (on ni res ni ningú gosa moure’s). Jordi Subirá i Cristina Cervià s’endinsen de nou al món de Koltès i “La nit just abans dels Boscos”, un dels textos més suculents de l’autor de Roberto Zucco. Un regal per les orelles.
  5. La grandesa d’ésser un entre tants. LaMinimal, companyia de teatre que busca, crea i ofereix una nova poesia per al Teatre ens oferirà la seva nova manera de pensar el teatre amb aquest espectacle que es diferents a cada representació i la directora va decidint quin camí pren la història a cada cruïlla. 23 i 25 de maig.

I dels altres espectacles, quin em recomanaríeu? Quin no em puc perdre? Deixeu aquí els vostres comentaris i suggeriments, I fins aviat!

Programació La Planeta 1er Sem 2014

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s