Almenys cares noves…

Logo Teatre Municipal de Girona

… i al teatre Municipal de Girona, com ja sabíem, “Josafat” i “Isavel” seran els caps de cartell d’aquesta nova temporada. Produccions musicals de casa nostra que intenten fer renéixer el gènere musical a casa nostra o ressuscitar l’industria teatral de gran format. També inclouen a la programació la producció del Teatre Nacional de Catalunya “Barcelona

I també hi han espectacles infantils (“Cançons i Ritmetes“,”Menuda” i un tot un dia per acostar-nos la imprescindible figura dels Pallasos d’Hospital que fan una tasca magnífica a l’Hospital Josep Trueta. “XaropClown“) I espectacles d’Òpera i Sarsuela gràcies als amics de l’Opera de Sabadell i Girona “Norma” “Opera i Lied i “Òpera! i la famosa sarsuela “La Taverna del Puerto” de mà del col·lectiu +Sarsuela. Dansa tambéCube“, “Reshimu” el mismíssim Vallet de Siena! i Circ!Do not Disturb” Premi Nacional de Teatro para la Juventud.

Si, teatre de text també n’hi ha, i rememorant els fets de 17014 tindrem “Fam de llibertat” i la companyia La Minúscula ens durà “El més cru de la crua realitat” entre d’altres. I també hi haurà lloc per un espectacle de La Fura del Baus. I el Pas de Poetes.

I vosaltres què en penseu del la programació del Teatre Municipal? Anireu a veure’n algun espectacle? Aprofitareu la potser la última oportunitat per veure “Barcelona”? O sou més de La Fura del Baus? Podeu deixar els vostres comentaris aquí sota.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s