L’aposta del teatre de Salt

Logo teatre de Salt

El Teatre Salt ha presentat la seva programació, i tindrem apostes per a quasi tots els gustos, teatre, música, dansa… A l’apartat teatral m’agradaria destacar dos categories d’espectacles, totes dues dignes de ser vistes, amb grans professionals i que segur faran les delícies dels seus espectadors.

La primera, on hi posaria espectacles com “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré”, “Iaia!” o “El crèdit“, es la categoria “T’agradarà segur“, tothom podrà saber-ne alguna cosa ja sigui per els protagonistes, o per que coneix algú que ja l’ha vist i recomanar-los als seus coneguts.

La segona, jo la titularia “l’arriscada” i la formen molts poquets espectacles que segur que son d’una qualitat excel·lent però que el públic general, pel desconeixement o per la manca d’informació es probable que descarti. “Se de un Lugar“, “Jo Mai” o “Remenant el Boscos de la nit” son espectacles que mereixen ser explicats, divulgats i hauran d’anar a trobar al seu públic enlloc d’esperar que el públic els vingui a trobar.

I vosaltres, com valoreu l’aposta que ha fet el Teatre de Salt per aquest primer semestre de 2014? Podeu deixar els vostres comentaris aquí sota.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s