Teatre de Bescanó, recepta per després de les pastanagues.

4318.jpgQui no recorda la famosa estrategema del Teatre de Bescanó de vendre pastanagues enlloc d’entrades, per tal d’eslaviar-se el 21% d’IVA i nomé shaver de pagar-ne un 4? Doncs aquesta mateixa gent que lluita per la salut de la cultura ha trobat un nou sistema per exhaurir totes els localitats i s’en diu venta anticipada. De la mateixa manera que quan compres un entrada anticipada d’un concert t’estalvies un calerons, a Bescanó et pots estaviar fins el 60% del preu de l’entrada. Es poden aconseguir entrades desde 6€ per espectacles, que si bé no son els Propelers ni l’Ostenmeier bé farán la seva funció cultural amb els habitant de la població gironina com es d’esperar en un teatre public.

A la seva programació cal destacar el cicle Km0, un seguit d’espectacles nascut ben aprop i que destaquen per la seva qualitat. “Manyac Manyac“(1/2/14) o l’adaptació de “La Nit Just Abans del Boscos” del Koltés feta per Jordi Subirá i Cristina Cervià (11/4/14) formen part d’aquest conjunt, juntament amb el “Pau I el Conqueridor” interpretat pel Gironí David Planas.

També hi ha espectacles incomprensibles com es el cas del còmic Flipy, que fa una petita parada al teatre bescanoní per tal de fer riure al respectable durant el gèlid més de febrer que se’ns acosta. I també hi ha música i espectacles infantils, i molt infantils.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s