Equilibristes de la Vida

Equilibristes es una obra sortida d’un calaix, la seva autora, Mireia Izard la va rescatar després que una piulada al twitter despertés l’interés d’un bon grapat de persones amants del teatre i amb ganes de col·laborar.

La història no explica res de nou, un colla d’amics es retroba després de molts anys amb l’excusa d’un casament. Una excusa ideal per parlar de l’amistat, l’amor la joventut i les mentides que tan aviat serveixen per unir com per rebentar els projectes que amb temps i paciència s’ha construït.

Sis personatges interpretats per dos actrius (Núria Deulofeu i Ester Piera) i un actor (Sergi Cervera) amb una posada en escena a tres bandes, i amb una dramatúrgia que resulta ser tot un repte que lliga a l’espectador des del primer moment, amb continus canvis de personatges per part dels actors que obliguen a l’espectador a introduïr-se a la història i anar-la desgranant poc a poc.

Si podeu, descobrir el Teatre Almeria, que aposta decididament pel talent, i pe teatre que diu molt dels equips humans que el fan possible.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s