Cuentos Cruentos, una nova esperança per el Teatre Musical.

Fa uns dies parlava del mal moment que passa el teatre musical a casa nostra, falta d’imaginació pressupost i valentia ens porten a tenir unes produccions poc arriscades poc innovadores i poc interessants per al públic.

Però aixo era abans que conèixer La companyia Teatro Calanime, que amb la col·laboració del V.O. Quartet ha creat “Cuentos Cruentos” que aquest cap de setmana s’ha representat a La Sala La Planeta aconseguint un notable èxit de públic.  Els bravos han i aplaudiments han plogut profusament repetint l’èxit que van aconseguir al Teatre Gaudí de Barcelona, una sala especialitzada en Teatre  Musical (Gràcies Deu meu)

“Cuentos Cruentos”, explica els contes de tota la vida però amb un punt de vista humorístic i sarcàstic mai vistos fins ara. Aixi els set nans estan a l’atur, Alícia és al país de les meravelles per culpa de les drogues de disseny, els tres porquets se les veuen amb les hipoteques abusives, i la Ventafocs es… gorda. Però també hi entren les narracions més emblemàtiques de la Literatura  i història: Romeu i Julieta son dos xinesos de Badalona, La metamorfosi es la d’un escarbat que es desperta humà ( i corre al vàter) i Van Dog es un gos que crea grans obres d’art amb les seves deposicions –normal que sigui un artista incomprès–

 

Una musica i unes lletres genuïnes, originals i fresques. Unes interpretacions fantàstiques i divertides, i unes “moralejas” que fan al públic particip més enllà de cantussejar les cançons durant  l’obra. De ben segur que més d’un s’hagués posat a ballar. En resum una gran esperança per el gènere del teatre musical que ha hagut de trobar en el petit format la seva font d’inspiració i imaginació.

Anuncis

Un pensament sobre “Cuentos Cruentos, una nova esperança per el Teatre Musical.

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s