Los Esqueiters. Un article amb SPOILERS

Aquest dilluns passat vaig tenir la sort de poder assistir a un assaig dels enfants terribles del teatre català Nao Albet i Marcel Borràs “Los Esqueiters” on divaguen sobre la possible trobada d’uns intel·lectuals amb els seus antònims, uns skaters trets directament del carrer.

Exempció de responsabilitat: Tota semblança entre l'espectacle vist i descrit i el finalment presentat pot ser pura coincidència. Si voleu considerar aquest escrit un SPOILER o si voleu veure'l sense condicionants o creieu que en un futur proper el podríeu veure per aquest mons de Déu esteu en el vostre dret de no seguir llegint.

Tot i que el que varen mostrar era tan sols una esbós del muntatge final amb les seves deficiències tècniques i interpretatives, permeteu-me que us faci cinc cèntims dels elements que hi torbareu per si no sabeu qui son i com treballen aquest parell.

  • Uns Intel·lectuals. Interessats en Transmetre coneixement profund, literari, filosòfic i d’alta volada a uns joves aprenents. No existeix mestre sense alumne.
  • Uns Esqueiters. Amb les seves vides, problemes i la seva manera de fugir-ne: el mononopatí.
  • Unes coreografies. Com us imagineu que ballen uns professionals de l’skate? Doncs aquí ho descobrireu, una de les coses més interessants de l’espectacle.
  • Una música. Un teclat, un sintetitzador, una bateria i Nao Albet i Marcel Borràs i un sentit de pausa/transició i reflexió

I que no hi trobaeu?

  • Un conflicte. No estem parlant de teatre en termes clàssics. Estem a la setmana de la creacio contemporània. No és cap història amb skaters, són les històries d’uns skaters.
  • Grans interpretacions. No us espereu trobar un Lluís Homar fent un recital, us trobareu un trosset de veritat/realitat entre monopatins i rampes.
  • Escenografia/Vestuari. Pot ser que m’equivoqui però crec que la versió final que presentaran no distarà gaire de la que vàrem veure amb molt pocs elements a escena (una rampa, monopatins i el teclat i bateria que firmen la banda sonora) i una càmera filmant i projectant com a teló de fons.

I per acabar recordeu que aquest espectacle s’ofereix en els llengües dels integrants: català, castellà, anglès, francès, italià i noruec amb sobretítols en català i anglès.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s