Escenaris

S’ha presentat avui el que vindria a ser la programació teatral de les comarques gironines. ESCENARIS es una proposta que permet als municipis disposar d’una programació on hi hagi varietat d’espectacles. Els disset municipis que participen d’aquesta iniciativa tenen a l’abast un  ampli catàleg d’espectacles  per oferir als seus veïns una programació elaborada per la productora Gironina La Troca.

D’aquesta manera, i amb l’ajut i suport de la diputació de Girona, el consell comarcal, i els ajuntaments respectius, de Gener a Juny es podrà veure teatre, circ, màgia, teatre de carrer i espectacles infantils a poblacions com Sant Jordi Desvalls (de menys de 700 habitants) o Madremanya (de 300)

Cada municipi ha pogut confeccionar la seva proposta cultural en funció de la seva disponibilitat d’espais i pressupostària. I aixi com hi ha municipis que presenten una proposta o dues n’hi ha d’altres que en presenten moltes més.

L’any passat prop de 16.000 persones varen poder gaudir d’algun dels més de 300 espectacles que s’hi representen i que donen vida a molts municipis que sense aquesta oportunitat no podrien fer-se càrrec de l’esforç que suposa la contractació i exhibició d’espectacles. I és la mancomunitat de municipis la que fa possible tenir el seu propi festival.

I al teu poble? Encara no teniu ESCENARIS?

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s