Girona, temps de Ganivets

Aquest cap de setmana, si no voleu aglomeracions ni carrers estrets ni muntatges florals estrafolaris, teniu l’oportunitat de tornar a veure “La nit dels ganivets roents” del Dramaturg Ferran Joanmiquel A la Sala La Planeta de Girona.

La companyia El Mirador torna a recuperar aquest text que ja va presentar fa dos anys i dona una nova oportunitat al públic per entrar a aquesta història de passions, naturalesa i instints. Repeteixen en aquest aventura Isidre Ferràndiz com a Toni, Mireia Vallés com a Alícia i Aniol Fusté com a Ós. S’incorpora a l’aventura Cristina Cerviá com a veïna. Elies Barberá firma de nou la direcció mantenint el nivell on el va deixar ( amunt, molt amunt)

http://www.elpunt.catAixecar una obra no és facil, costa temps, diners, esforços, decepcions, assajos, errors, nits en blanc i dies negres. Aixecar una obra dos cops no costa el doble, costa elevat al quadrat. I a Girona, pero també a tot Catalunya, tenim companyies i profesionals de les arts escèniques que son autentic profesionals de caure i tornar-se a aixecar.

La Nit dels ganivets Roents es una obra digne de veure dos cops. I Tres. Perqué es d’aquelles obres que no s’acaben amb els aplaudiments, es d’aquells textos que demanen esforç a l’espectador i per tant dels més necessari que es representin i es vegin. Perque deixen al públicen un estat que el fa creixer, reflexionar i treure les seves propies conclusions. No us la perdeu.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s