Els ingenus dominarán el món

romeu-i-julieta-la-seca1.jpg

Nit d’estrena a Barcelona, els joves intèrprets de la companyia Projecte Ingenu posen sobre les totxanes  de La Seca/Espai Brossa les paraules del bard, amb la firma de Marc Chornet  els gestos de Víctor Rodrigo amb una escenografia efectiva i precisa de Laura Clos – Closca i un vestuari escaient sense caure en la modernitat mal entesa i complint la seva funció juntament amb la il·luminació de Justo Gallego que regala grans moment visualment i poèticament.

El repartiment es mereix punt i apart.

I és que la companyia Projecte ingenu, promotors del SlowTeatre ha donat un bon cop sobre la taula a les grans figures i els intèrprets de llarga trajectòria que poden descansar tranquils: tenen la successió assegurada. El talent d’aquestes joves generacions augura èxits i platees plenes, públic entregat i projectes emocionants. No diré que la parella protagonista no sigui un reclam ben trobat ja que la resta del repartiment estan a la mateixa altura i traspuen professionalitat pels quatre costats. Tan se val si els actors fan de dona i les actrius d’home, l’histrionisme posat en justa mesura ens regala, entre d’altres una Dida  entregada a les injustícies familiars i un Mercutio tal com el va pensar Shakespeare.

Les obres es mereixen aplaudiments i reconeixements, les companyies i projectes, un sostre i aixoplug per créixer amb bon nutrients i la residència a la Nau Ivanow ha demostrat ser un bon niu de creativitat, talent i cultura.

Direcció: Marc Chornet
Ajudant de dirección: Cristina López
Repartiment: Carlos Cuevas (Romeu)\ Clàudia Benito (Julieta)\ Alba José (Fra Llorenç i servent)\ Roser Tapias (Príncep i servent)\ Rosa Serra (Mercutio) \ Toni Guillemat (Dida) \ Martí Salvat (Mare Capulet, Tibalt i Paris) \ Neus Pàmies (Benvolio) \ Jordi Llordella (Capulet)
Escenografia i vestuari:  Laura Clos – Closca \ Moviment:  Víctor Rodrigo\ Direcció vocal: Neus Pàmies i Rosa Serra \ Il·luminació: Justo Gallego
Producció: Projecte Ingenu

Dc. 11/5/2016. La Seca/espaiBrossa

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s